De Waard Bouw De Waard Bouw

De Waard Bouw voor bouwprojecten

Van winkel tot kantoor, van huis tot grachtenpand

De Waard Bouw

ZOALS DE WAARD IS ....

Voor bouwprojecten die meer vragen dan vakmanschap alleen

Martin Deurwaarder heeft meer dan 30 jaar ervaring als hij eind 2012, in Amsterdam Noord, De Waard Bouw start. Een jong en dynamisch bedrijf voor alle zakelijke en particuliere (ver)bouwprojecten in de regio. Voor het verbouwen van uw supermarkt of winkel, een van de activiteiten waarin onze medewerkers jarenlange ervaring hebben, kunt u ook bij De Waard Bouw terecht.

 

Meedenken in elk bouwproject

Van kortlopende winkelverbouwingen tot grotere renovatieprojecten. Elk project is anders en elke opdrachtgever heeft zijn specifieke wensen. Daarom bieden wij meer dan alleen onze vakkennis en jarenlange ervaring. Wij denken met onze opdrachtgevers mee, adviseren ze al vanaf het begin en helpen om de juiste keuzes te maken. De korte lijnen in ons bedrijf zorgen ervoor dat we snel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. We maken vooraf duidelijke afspraken over wat een klant wel en niet van ons mag verwachten en informeren de klant dagelijks tijdens de uitvoering van het bouwproject. Bij ons bedrijf weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Jarenlange ervaring in de bouw

Zelf heeft Martin bijna 30 jaar bij een middelgrote Noord-Hollandse bouwer/projectontwikkelaar gewerkt en tot eind 2012 bij een Zaans bouwbedrijf. Deze ervaring komt goed van pas bij het adviseren van de klant. Ook onze vakmensen kunnen door jarenlange ervaring in de bouw snel inspelen op de wensen van de klant en oplossingsgericht handelen. En als het nodig is kunnen wij er, via ons uitgebreide netwerk, altijd betrouwbare specialisten bij halen.

 

Kom vrijblijvend kennismaken!

 Wilt u eens met ons kennismaken? Of onze mening over uw bouwplannen horen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

De Waard Bouw heeft veel vakmannen in huis en beschikt over ruime ervaring in de bouw. Wij zijn beschikbaar voor bouwprojecten zoals:

 


Wij zijn er voor u!

Bent u een particulier, bedrijf, corporatie, vastgoedbeheerder, architect of constructeur? Of werkt u bij de overheid of een stichting? De Waard Bouw is er voor al uw bouwprojecten!