BOUWKUNDIG ONDERHOUD IN DE REGIO AMSTERDAM

U wilt bouwkundig onderhoud in de regio Amsterdam uit laten voeren? Laat ons u helpen. De Waard Bouw is een aannemersbedrijf met veel ervaring in dagelijks onderhoud. Wij hebben onze eigen timmerlieden in dienst, waardoor u verzekerd kunt zijn van kwaliteit en eerlijke dienstverlening.

Bouwkundig onderhoud in de regio Amsterdam, wij doen het dagelijks

Herstellen, vernieuwen, draaiend en sluitend maken van draaiende delen, oplossen van lekkageproblemen, houtrotherstel, tijdelijk dichtzetten van ruitbreuk, inbraakschade, enzovoort, enzovoort. Als u eigenaar bent van een pand, zult u te maken krijgen met bouwkundig onderhoud. De Waard Bouw helpt u graag en voorziet u van vakkundig bouwadvies. Wij zijn altijd beschikbaar om diverse bouwkundige problemen op te lossen, of u nu in een strakke nieuwbouwwoning of een prachtig monumentale woning woont. De Waard Bouw heeft veel ervaring in bouwkundig onderhoud in de regio Amsterdam. U kunt ook bij ons terecht als u betrouwbare bouwbegeleiding zoekt voor uw project.

Laat uw dagelijks onderhoud door ons uitvoeren

Als u uw bouwkundig onderhoud wil laten uitvoeren door een ervaren bedrijf uit de regio Amsterdam, kom dan kennis maken met De Waard Bouw. Neem gerust contact op door ons de bellen of mailen. Wij zijn te bereiken via 020 - 636 16 14, via info@dewaardbouw.nl en via ons contactformulier. Naast dagelijks onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor restauratie, renovatie, nieuwbouw, (winkel-)verbouw, funderingsherstel en kelderbouw.