FUNDERINGSHERSTEL EN KELDERBOUW IN DE REGIO AMSTERDAM

Zoekt u een betrouwbare aannemer met ervaring in funderingsherstel en kelderbouw uit de regio Amsterdam? De Waard Bouw helpt u met al uw projecten. Het spreekt voor zich, maar de fundering is het meest essentiƫle onderdeel van elk pand. Juist daarom is het zo belangrijk om funderingsproblemen tijdig te signaleren, zodat u de gevolgschade kunt beperken. De Waard Bouw is een ervaren bouwbedrijf uit de regio Amsterdam. Wij nemen uw pand op, adviseren u, verzorgen de nodige vergunningen en voeren het funderingsherstel of het bouwen van een kelder uit.

Funderingsherstel in Amsterdam en omstreken

Problemen aan de fundering kunnen verschillende oorzaken hebben: de houtsoort van de gebruikte palen, wisselingen in de grondwaterstand, een toegenomen of gewijzigde belasting op de fundering of gewoon de ouderdom. Funderingsherstel is een specialisme en moet weloverwogen en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden ingezet. Bij De Waard Bouw kunt u terecht met al uw projecten. Wij zijn een aannemersbedrijf uit de regio Amsterdam met kennis van kelderbouw en funderingsherstel. Onze kennis en ervaring in funderingsherstel zetten wij graag in voor het behoud van uw pand.

Wij bouwen ook onder uw huis

Wilt u een kelder bouwen in uw pand in de regio Amsterdam of daarbuiten? Ook dan heeft bouwbedrijf De Waard Bouw de oplossing. Ruimte is schaars, zeker in de steden en het gebied daaromheen. Toch willen we ruimer wonen. Maar met de huidige regelgeving is dat vaak lastig te realiseren. Daarom biedt De Waard Bouw ook kelderbouw aan in de regio Amsterdam en daarbuiten. Een extra verdieping onder de woning kan namelijk een heel aantrekkelijke oplossing zijn.

Een plezierige en interessante investering

Kelderbouw levert vanzelfsprekend meer woonoppervlakte op. Behalve dat dit het woonplezier verhoogt, zorgt deze uitbreiding er ook voor dat u een hogere prijs kunt vragen als u uw huis te koop zet. De investering betaalt zich dus op de langere termijn terug. De Waard Bouw is een ervaren bouwbedrijf uit de regio Amsterdam en verzorgt graag het bouwen van uw kelder. Laat u de kelderbouw uitvoeren in een al bestaand souterrain of gaat de bouw gepaard met noodzakelijk funderingsherstel? Dan is dat voor de prijs natuurlijk interessanter.

Neem contact op voor meer informatie

Door onze uitgebreide kennis en ervaring geven wij u graag bouwadvies. Wilt u weten hoe het met de fundering van uw pand gesteld is? Of zoekt u alleen nog een partij in de regio Amsterdam die het funderingsherstel of de kelderbouw van uw pand kan uitvoeren? Vul dan het contactformulier in. Wij zijn ook te bereiken via de telefoon of mail. Bel gerust naar 020 - 636 16 14 of stuur een mail naar info@dewaardbouw.nl. Wilt u een kelder bouwen in uw pand in de regio Amsterdam of daarbuiten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij onderzoeken graag met u de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Volgt u ons al?