EEN BETROUWBAAR RENOVATIEBEDRIJF UIT AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een betrouwbaar renovatiebedrijf uit de regio Amsterdam? Maak kennis met De Waard Bouw. Wij verzorgen elke renovatie, van fundering tot kap. Bij De Waard Bouw werken specialisten met respect voor uw pand. De Waard Bouw is een renovatie aannemer uit de regio Amsterdam en renoveert alles wat gerenoveerd moet worden: gevels, daken, woningen, een kantoor of meerdere panden. Als ervaren renovatiebedrijf uit de regio Amsterdam hebben wij de vakmensen in huis en beschikken over betrouwbare renovatiespecialisten die we als onderaannemer kunnen inhuren.

Een renovatiebedrijf uit Amsterdam met ervaring

Renovatiewerkzaamheden vereisen specifieke kennis en ervaring. Daarvoor zijn vakmensen nodig met kennis over constructieve bouwdelen zoals vloeren, bouwmuren en kapconstructies, maar ook met bouwkundig inzicht en het talent om te kunnen improviseren. Zeker bij renovaties is niet vooraf alles in te schatten, want niet alle details zijn vooraf bekend. De Waard Bouw is een ervaren renovatiebedrijf uit de regio Amsterdam en zet de juiste mensen in bij renovatieprojecten. Wij hebben onze eigen mensen in dienst met veel ervaring, waardoor u weet waar u op kunt rekenen. Ook als u niet weet waar u moet beginnen, helpen wij u op weg. Vakkundig begeleiden wij u bij bouwkundige inspecties, hersteladvies en de vergunning- en subsidietrajecten.

Restauratie, dat is een vak apart

Zoekt u een ervaren restauratiebedrijf uit de regio Amsterdam? Als u de trotse bezitter bent van een woning of pand met een gemeentelijke monumentenstatus of van een rijksmonument, dan wilt u dat natuurlijk graag zo houden. De Waard Bouw is een renovatie aannemer uit Amsterdam en herstelt uw pand naar oorspronkelijke staat. Bij ons kunt u terecht met de restauratie van uw pand in de regio Amsterdam en daarbuiten. Door onze ervaring als restauratiebedrijf uit de regio Amsterdam zorgen wij goed voor uw pand. Ook als u niet weet waar u moet beginnen, helpen wij u op weg. Vakkundig begeleiden wij u bij bouwkundige inspecties, hersteladvies en de vergunning- en subsidietrajecten.

Oog voor detail

Voor nagenoeg elk bouwkundig onderdeel van uw monument is specifieke vakkennis nodig om het te kunnen herstellen naar zijn oorspronkelijke staat. Niet alleen een kozijn, raam of deur, maar ook de kapconstructie, dakgoten, het metsel- en voegwerk, stuc- en schilderwerk, de fundering, balklagen en installaties zijn monumentaal. Als ervaren restauratiebedrijf uit de regio Amsterdam hebben wij de mensen in dienst die met veel passie en plezier werken aan monumentaal bezit. Met oog voor detail worden de werkzaamheden uitgevoerd. Alles wordt vakkundig teruggebracht in de oorspronkelijke staat. Samen met diverse restauratiespecialisten staan wij voor u klaar.

Restauratie van de hanebalk

De Waard Bouw is een restauratiebedrijf uit de regio Amsterdam met veel ervaring. Wij restaureren dan ook hanebalken. Een hanebalk is een hijsbalk die veel wordt gebruikt tijdens het verhuizen. Een veilige en gekeurde hanebalk is daarom belangrijk. Wij restaureren hanenbalken en regelen een keuring via een erkend bedrijf.

Ontdek direct de mogelijkheden

Krijgt u te maken met restauratie of renovatie? Laat u dan adviseren door een ervaren renovatie en restauratie aannemer uit de regio Amsterdam. Wij geven u graag ons bouwadvies. De Waard Bouw is een restauratie bedrijf uit de regio Amsterdam met veel ervaring. Onze kennis gaat verder dan restauratie en renovatie. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een nieuwbouwproject? Laat ons u adviseren. U kunt ook bij ons terecht voor dagelijks onderhoud. Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 - 636 16 14, door een mail te sturen naar info@dewaardbouw.nl of door het contactformulier in te vullen.