(WINKEL-) VERBOUW

Verbouwing van klein tot groot

De Waard Bouw realiseert het voor u

De Waard Bouw kan alles voor u verbouwen. Een kleine verbouwing in de toilet of de gehele zolder. De keuken, badkamer of de woonkamer. Of alles tegelijk. En als u dat wenst, verplaatsen we elke niet-dragende wand in uw huis of uw kantoor. Een complete herinrichting dus. Alles is mogelijk.

Een verbouwing om uw wensen te realiseren

Wat er ook verbouwd moet worden, het gaat erom dat uw wensen gerealiseerd worden. Wij adviseren u daarom graag vanaf het begin bij de keuze van materialen, invulling van de ruimtes, detaillering en alle mogelijke toepassingen op het gebied van duurzaamheid en energiebeheersing.

Zo min mogelijk hinder tijdens de verbouwing

In veel gevallen blijft een pand in gebruik tijdens een verbouwing. Mensen blijven er werken of wonen en willen zo min mogelijk hinder ondervinden van de verbouwing. Onze mensen weten dat en gaan uiterst zorgvuldig om met alles wat zich in de woning of het kantoor bevindt. En als onze mensen naar huis gaan zorgen zij ervoor dat buiten werktijd alle voorzieningen zo goed mogelijk gebruikt kunnen worden.

Meer weten?
Heeft u plannen voor een verbouwing? Laat het ons weten. We adviseren u graag en vertellen u dan meteen wat wij voor u kunnen betekenen.

Ook winkelverbouw

Van Lay-out tot oplevering

Als u verbouwplannen heeft maar u weet niet waar u moet beginnen weten wij de weg. Wij brengen u graag in contact met professionele bedrijven die samen met ons uw ideeƫn kunnen uitwerken tot een technische omschrijving en goede maatvoering tekeningen. Met de kennis en know how die deze bedrijven op het gebied van winkelverbouw in huis hebben krijgt u altijd een gedegen advies.

Een optimaal klimaat verkoopt goed

Mensen winkelen graag in een omgeving waar een aangenaam klimaat heerst. Te warm, te koud, te vochtig, te droog of uit je kleren waaien door de tocht en de klant wil het liefst zo snel mogelijk weer weg. Ook op het gebied van klimaatbeheersing kunnen wij u in de juiste richting helpen. Wij werken al jaren met veelal dezelfde installatiebedrijven die u, als ontwerpende installateur, kunnen adviseren over luchtbehandeling, verwarming en koeling. Maar ook op het gebied van verlichting, data installaties en beveiliging kunnen wij met u meedenken.

Een strakke planning en een korte bouwtijd

Bij het verbouwen van een winkel wil men het liefst zo kort mogelijk sluiten en nog liever, de klanten zo lang als mogelijk de mogelijkheid bieden om bij u te kunnen blijven winkelen. Een goede voorbereiding draagt bij aan een korte bouwtijd. Er mag tijdens de uitvoering niets meer fout gaan en stagnatie door langere levertijden van materialen zijn niet geoorloofd. Wij denken graag met u mee om de periode die een winkel dicht moet tot een minimum te beperken. Denk daarbij aan het leeghalen van de winkel, het tijdelijk opslaan van inventaris en goederen, het aanvragen van vergunningen en ontheffingen en het coƶrdineren van alle bouwpartners.