ERVARING MET NIEUWBOUWPROJECTEN IN DE REGIO AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer met ruime ervaring met nieuwbouwprojecten in de regio Amsterdam? Maak dan kennis met De Waard Bouw. Of u nu een huis, kantoorpand, winkel of bedrijfshal gaat bouwen of misschien zelfs een aantal panden en huizen: wij helpen u graag verder. Omdat wij samenwerken met enkele collega-bouwbedrijven is geen project ons te groot. Ook kunnen wij u bouwadvies geven om de juiste bouwpartner te vinden voor uw project, waarbij wij een deel van het project als onderaannemer kunnen uitvoeren.

Nieuwbouwprojecten realiseren in de regio Amsterdam

Als u een goede aannemer uit de regio Amsterdam zoekt met ervaring in de nieuwbouw, dan zoekt u De Waard Bouw. Wij kunnen u al vanaf het allereerste begin van dienst zijn. In een bouwteam adviseren wij u graag hoe u de gehele nieuwbouw het beste kunt realiseren. En omdat geen enkel project hetzelfde is, gaan we eerst met u in overleg. Wat zijn uw wensen, plannen en verwachtingen? En wat is uw budget? Door op tijd de juiste keuzes te maken, bespaart u tijd en geld. Natuurlijk helpen wij u met al die keuzes door u te vertellen waar u rekening mee moet houden en wat u te wachten staat.

We bespreken uw wensen en plannen voor de nieuwbouw

Wanneer alles duidelijk is, dan werken wij de begroting uit. Daarin staan ook de vooraf afgesproken opslagen voor algemene kosten, winst en risico. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent. En omdat wij werken met kwalitatieve vakmensen en betrouwbare onderaannemers, kunt u erop vertrouwen dat onze nieuwbouwprojecten in de regio Amsterdam goed worden uitgevoerd tegen een marktconforme prijs.

Wanneer u al beschikt over een volledig bestek

Heeft u al een volledig bestek met bestektekeningen voor de nieuwbouw? Laat het ons zien. Wij maken dan graag een offerte voor de realisatie van uw project waarbij kwaliteit en service altijd ons uitgangspunt is.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

De Waard Bouw is een professionele aannemer met ervaring in nieuwbouw in de regio Amsterdam. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze nieuwbouwprojecten in de regio Amsterdam? Of wilt u een marktconforme offerte op basis van uw bestektekeningen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 - 636 16 14, door te mailen naar info@dewaardbouw.nl of vul het contactformulier in. Naast nieuwbouw heeft De Waard Bouw ook veel ervaring met renovatie en restauratie.

Volgt u ons al?

Contact

De Waard Bouw
Internetstraat 17
1033 MS Amsterdam

E: info@dewaardbouw.nl
T: 020 - 6 361 614

Volgt u ons al?